S2000 Forums

S2000 Forums (/forums/)
-   Website / Forum Suggestions / Site Problems (https://www.s2000.com/forums/website-forum-suggestions-site-problems/)
-   -   Impendin' Relapse? (https://www.s2000.com/forums/website-forum-suggestions-site-problems/5366-impendin-relapse.html)

Java Junky 06-14-2008 09:54 AM

Impendin' Relapse?
 
'Past couple'a dayz'z had the site navigation-time gettin' longer'n longer.
Which'izz 'zackly how our recent malfunction-induced "Nightmare Ride to Audiville" started out.
How'z'itt goin' fer the rest'a you folkz? (I'm referrin' to site-operation here, okay? 'Don' wanna know 'bou'cher inability'da find cool sockz'r how the ladiez laugh a'cher liddle car.)
Java

SXY_S2K 06-14-2008 10:23 AM

It's been very slow for me, both at work AND at home. And we have a VERY fast internet conection at home... :-/

BTW, it's usually just men that laugh at this car... Women think its 'oh so Kyooooot!' lol

S2000dude 06-14-2008 10:53 AM

Well Java, this morning this site was moving slower than me! Ouch !!!

jagg 06-14-2008 11:05 AM

I'm glad you initiated this thread J.J., because I was wonderin' the very same thing.......

Slooooooooooow. It's been getting progressively worse for the last 48 hours.

jagg

s2000isu 06-14-2008 11:10 AM

Im having no issues

DJJSR 06-14-2008 12:26 PM

Slow in the a.m. Seems better now but I have a short attention span and narcolepsy. Sometimes things just fly by, so I guess I'm not qualified to ju....................zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


Still slow when you click 'submit reply'.

lonestarbuzz 06-14-2008 01:04 PM

it was slow the last couple days for me, but seems fine now.

Vezna31 06-14-2008 01:24 PM

Even though my forum is San Diego based, if this site crashes, people are more than welcome to join my forum and post there.

chazdawg35 06-14-2008 05:19 PM

I have noticed that my mouse pointer has been acting funny and when i try to type in my password it skips a letter or two.I thought it was my cpmputer.

dezignpro04 06-14-2008 06:36 PM


Originally Posted by Vezna31 (Post 49091)
Even though my forum is San Diego based, if this site crashes, people are more than welcome to join my forum and post there.

Thanks. I just may do that...

gomarlins3 06-14-2008 07:29 PM

No problems as of now for me.

Scooter 06-14-2008 08:54 PM

Tonight it seems ok for general navigation, but when I post it never comes back from posting and I have to refresh manually. I'm afraid it will lead to double posting...

Scooter 06-14-2008 08:59 PM

Tonight it seems ok for general navigation, but when I post it never comes back from posting and I have to refresh manually. I'm afraid it will lead to double posting...

Java Junky 06-15-2008 02:14 AM

'Had the same problem Scoot.
'Put a round across the bow'a the site "contact us".
'Lessee if we kin head it off before we find ourselves signin' onto the Yugo site.
Java

kgf3076 06-23-2008 10:49 AM

Okay, so S2000.com is finally back up. S2kca is still down with what appears to be the same problem. Admins think it's a hard drive going bad. Glad to see you're back up and running.


All times are GMT -7. The time now is 02:21 PM.


© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands